Tips bij overprikkeling vanwege hooggevoeligheid of autisme

Mindfulness met een twist is een aandacht en bewustwordingstraining voor mensen met chronische pijnklachten, vermoeidheidsklachten of stress gerelateerde klachten. Het programma beslaat 10 weken en wordt gegeven door een fysiotherapeut.

In grote lijnen wordt het mindfulness programma gevolgd. Veel mensen zien op tegen de meditaties die bij de mindfulness zitten, hier gaan we wat luchtiger mee om. We kijken hoe je ze in gereduceerde vorm in jouw dagelijkse leven kan toepassen. Daarnaast worden er bewustwording -en bewegingsoefeningen gegeven en krijg je advies en inzicht gericht op jouw klachten.

De training vangt aan bij een minimale aanmelding van 5 personen. De maximale groepsgrootte is 6 personen.
Wanneer je deze training met een eigen groep wilt volgen, is dit mogelijk. Er geldt dan een gereduceerd tarief.

De training wordt op dinsdag gegeven van 9.15 uur tot 10.15 uur.
Kosten 190,-