Carina

 

Mijn naam is Carina Reus. Ik woon in Onderdijk met mijn man en drie kinderen. In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna ik mij na post-HBO opleidingen heb gespecialiseerd als psychosomatisch fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en oedeemtherapeut. In 2011 besloot ik mijn eigen fysiotherapiepraktijk te starten. Eerst achter ons woonhuis. Per september 2017 ben ik overgegaan naar het dorpshuis van Onderdijk, waar ik een mooie ruime ruimte heb.

Ik ben gestart als oedeemtherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. In 2019 heb ik besloten om mij meer te gaan richten op de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met chronische pijnklachten, onbegrepen pijnklachten en stress gerelateerde klachten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor coaching op maat.

Iedere therapeut heeft zijn eigen kennis en vaardigheden. Wanneer de hulpvraag betrekking heeft op meerdere gebieden, werk ik samen met verschillende disciplines in de omgeving om zo samen tot het beste resultaat te kunnen komen.

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag.